Denní menu
10.2.- 14.2. |
---|
Polévka:Krupicová s vejcem
Hrachová kaše, domácí uzené, chléb, okurek | 119,- |
Kuřecí filetky v česnekovém těstíčku, mačkaný brambor | 129,- |
Steak z kotlety, žampiónová omáčka, americké brambory | 189,- |
Polévka:Čočková s párkem
Kuřecí rizoto sypané sýrem | 119,- |
Smažená vepřová játra, vařený brambor, tatarská omáčka | 129,- |
Zvěřinové medailonky, volské oko, hranolky | 189,- |
Polévka:Petrželová
Zadělávané fazolky na kyselo, vařené vejce, brambor | 119,- |
Znojemská hovězí pečeně, jasmínová rýže | 129,- |
Zeleninový salát s česnekovou majonézou a kuřecími smaženky | 189,- |
Polévka:Selská s těstovinou
Masové kuličky v rajské omáčce, knedlík | 119,- |
Pečený vepřový bůček, bramborová kaše, okurkový salát | 129,- |
Krkonošský kuřecí řízek v bramboráku, zelný salátek | 189,- |
Polévka:Slepičí vývar
Lívance s marmeládou a šlehačkou | 119,- |
Špagety carbonara | 129,- |
Trhané husí maso, červené zelí, bramborové lokše | 189,- |